Caravancentrum Waterland Hobby Caravans Fendt Caravans Alpenkreuzer
Advies nodig? 0299 477 210 info@caravancentrumwaterland.nl

HET CARAVANKAMPEERSEIZOEN GAAT VAN START!

De dagen worden langer, de zon komt voorzichtig tevoorschijn en de vogels fluiten naar hartenlust. Het voorjaar is een feit! Tijd om de caravan en uw kampeeruitrusting klaar te maken voor weer een heerlijk nieuw kampeerseizoen.

Als de caravan net uit de stalling komt is een schoonmaakbeurt altijd een goed idee. Gebruik hiervoor een goede shampoo en een verzorgende wax, daardoor heeft u langer plezier van het resultaat. 
Belangrijk is ook dat u, voordat u weer op pad gaat, de gasinstallatie checkt. Daarnaast is het van belang om te zorgen dat de remmen en verlichting van uw caravan goed werken. Uiteraard kunnen deze werkzaamheden in het service centre van Caravancentrum Waterland voor u worden uitgevoerd. Belt u ons voor een afspraak of voor aanvullende informatie. Wij adviseren u graag.

Controleert u ook de stokken van uw voortent en loop de ritsen na. Deze kunt u insmeren met een lichte siliconenspray. In onze uitgebreide kampeershop kunt u alles vinden om uw kampeeruitrusting weer compleet te maken. Denkt u daarbij ook aan toiletvloeistoffen en voldoende plasticfolie voor onder uw grondzeil.

Geniet van de ultieme vrijheid en het buitenleven! Wij wensen u een heerlijk voorjaar.

WAANZINNIGE WATERLAND AKTIE

Bij aankoop van grondzeil voor in de voortent ontvangt de benodigde plasticfolie t.w.v. geheel gratis!