Caravancentrum Waterland Hobby Caravans Fendt Caravans Alpenkreuzer
Advies nodig? 0299 477 210 info@caravancentrumwaterland.nl

vouwwagens

Trendsettend. Avontuurlijk.

Alpenkreuzer, al jaren dé referentie voor avontuurlijk, comfortabel & flexibel kamperen, introduceert een unieke en nieuwe serie modellen! De reeks bestaat uit een aantal vouwwagens die comfortabel & flexibel kamperen toegankelijk maakt voor iedereen.

Ruim 60 jaar na de introductie van onze eerste  vouwwagen blijven we bij Alpenkreuzer innoveren en start een modellenoffensief voor het vakantieseizoen 2021. De 3 nieuwe en onderscheidende modellen benadrukken nu nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect en dat allemaal vanuit natuurlijke elementen: earthwaterair & fire. Elementen die mooi  passen bij het gevoel, design en functionaliteiten van onze nieuwe modellen: we’ve got all the elements right!

 FIRE (vuur)

Het element vuur symboliseert warmte, licht en energie. Vuur geeft spanning en beweging en roept nieuw elan op. Precies dat vind je in ons nieuwe model Campfire.  Dit model combineert comfort en avontuur en is geschikt voor gezinnen of vrienden die erop uit willen en een avontuurlijke kampeervakantie willen beleven. Met de Campfire is er altijd weer een comfortabel basiskamp om naar terug te keren.

AIR (lucht)

Het element lucht is zuurstof, ruimte, vrijheid. Noodzakelijk om los te komen van de beleving van alledag. Dit unieke hybride ontwerp met haar open karakter en grote raampartijen, stelt je in staat om de natuur in alle rust te ontdekken.

De OpenAir richt zich op hen die in alle rust het buitenleven willen verkennen. Met een mooi vormgegeven vouwwagen, voorzien van een hybride-AIR-frame, kom je echt dichter bij de natuur.

WATER (water)

Het element water symboliseert leven, verfrissing, stroming. Water heeft een verfrissende werking op de mens en dat zie je terug in het ontwerp van de Waterfront.

Dit model is zeer geschikt voor hen die van een actieve levensstijl houden en de vouwwagen willen kunnen uitbreiden naar toekomstige behoeften (kinderen / kleinkinderen).

Waterland nieuws

Fendt caravan 2022

01 aug 2021 Fendt Caravan presenteert het caravanprogramma voor het seizoen 2022 De Fendt Caravan... lees verder 
alle nieuws

Kom eens langs

Bekijk in een ongedwongen sfeer alle mogelijkheden van onze kwaliteits caravans. De koffie staat voor u klaar!

kom op bezoek