Caravancentrum Waterland Hobby Caravans Fendt Caravans Alpenkreuzer
Advies nodig? 0299 477 210 info@caravancentrumwaterland.nl

 

 

 

 

Ook Fendt heeft nieuws te melden over het nieuwe modellenjaar. Zo gaat het merk, dat het vorig modeljaar al grote vernieuwingen doorvoerde door hoogwaardige LFI-techniek toe te passen op de voorzijde van de caravans, in 2016 gewoon door met vernieuwen en verbeteren.

Fendt biedt kopers in modeljaar 2016 de keus uit maar liefst 49 verschillende indelingen. De diverse modellen verschillen op zich niet direct van elkaar: elk model is duidelijk herkenbaar als een Fendt caravan met elk toch een eigen karakter. De werkelijke verschillen zijn met name in het interieur zichtbaar.

De Brillant blijft in modeljaar 2016 het vlaggenschip, direct gevolgd door de Diamant. De Diamant wordt, net als de Brillant, in het nieuwe jaar uitgerust met een met GFK-gecoate bodem. De populaire Saphir en Opal worden van een volledig vernieuwd interieur voorzien.
De koper van een nieuwe Bianco krijgt in het seizoen 2016 een grotere keuze voorgelegd. Zo kan er worden gekozen uit de standaard Bianco inrichting óf uit de Bianco Selection, dat is voorzien van een modern two-tone interieur.

 

Innovatie
De Tendenza blijft het meest innovatieve model. Het aanbod van originele oplossingen en indelingen dat Fendt met de Tendenza biedt wordt door de klanten bijzonder goed ontvangen. Fendt zal dit succesnummer daarom handhaven en blijven gebruiken als platform voor nieuwe ideeën.

Alle modellen worden in 2016 voorzien van nieuwe markeringslichten. Voorts worden de profielen onder de deur vernieuwd en plaatst Fendt een nieuwe ABS-afdekking op de dorpel. Op het gebied van veiligheid is er ook goed nieuws, want Fendt monteert op alle modellen de zelfstellende AAA remmen van AL-KO. Bovendien worden de assen en onderstellen voor iedere serie verbeterd, voor betere prestaties met betrekking tot de aslast en het laadvermogen. Er komt een nieuwe 12V-ventilator voor de luchtcirculatie, een nieuwe 350W omvormer én een nieuwe kook/spoelcombinatie, voorzien van piëzo-ontsteker. Tenslotte worden alle 465 SFB en 515 SG indelingen, alsmede de Saphir 515 SKE, uitgerust met een 150 liter Slim Tower koelkast.

Wilt u meer weten over de nieuwe modellen van Hobby en Fendt, laat u gerust informeren door onze adviseurs. Zij zijn van alle noviteiten op de hoogte. Bovendien staan binnenkort alle Hobby- en Fendt-modellen 2016 bij Waterland in de Showroom!